WandelenOvernachten.nl: dé nieuwe website voor de wandelaar die zeer snel een overnachtingsplaats zoekt langs de vele wandelpaden in Nederland.

Er zijn meer dan twee miljoen wandelaars in Nederland. Deze wandelaars lopen vaak meerdaagse tochten over LAW- of Streekpaden. In plaats van op en neer te reizen, zoekt de wandelaar graag een overnachtingsadres vlakbij één van de vele LAW- of streekpaden.

Echter, deze combinatie van ‘wandelpad’ en ‘overnachtingsplaats’ is lastig te vinden. Vandaar de start van deze nieuwe website: De ideale site voor wandelaars die snel een overnachtingsplaats willen zoeken langs een wandelpad.

De opzet is eenvoudig maar zeer doeltreffend: De wandelaar kiest een wandelroute, waarna de kaart met de route verschijnt. Door in te zoomen op een specifiek gedeelte van de route, worden alle overnachtingsmogelijkheden in één oogopslag getoond. De wandelaar kan een keuze maken waarna alle informatie verschijnt (foto’s, emailadressen, verwijzingen naar de website, etc).

De website is nog in ontwikkeling maar intussen staan er alle vele overnachtingsmogelijkheden op de site. Kijk eens op http://www.wandelenovernachten.nl. Mocht u ideeën hebben of aanvullingen mail deze dan naar info@wandelenovernachten.nl. Wij gaan deze dan verwerken als dat mogelijk is.

Het ontwikkelteam WandelenOvernachten.nl