Het Frankenwald -middelgebergte- in Noordoost Beieren (Duitsland) is een fantastisch wandelgebied. Maar liefst meer dan 3.000 km. goed aangegeven wandelwegen en -paden! Goed omschreven en aangegeven wandeltochten en rondwandelingen over korte, middellange en langere afstanden. Voor elk wat wils. Ook goed met kinderen te doen. Het Frankenwald vormt de natuurlijke schakel tussen het Thüringer Woud en het Fichtelgebergte.

Ons vrijstaande huisje ligt bij het bergstadje Lichtenberg aan de bosrand, op enkele minuten loopafstand van natuur-zwemwater. Het is geschikt voor 4 personen, maar 5 kan ook. Het is van vele gemakken voorzien en geschikt voor alle jaargetijden. Uitgebreide beschrijvingen van wandelingen, etc. in het huisje. Je hoeft niet zelf op zoek. Alle gegevens en kaarten zijn er. Veel wandelingen ook direct vanuit het huisje te maken. Maar ook veel info over andere mogelijkheden.

Prijs DM 65,- tot 75,- per dag, incl. energie en water. Aantal dagen te huren zelf te bepalen. Er zijn geen vaste limieten.]

Informatie over het gebied: www.frankenwald.de

Informatie over huren: e-mail koosdevos@hetnet.nl