Te huur huisje en compleet ingerichte tent,

Wij wonen sinds kort in Frankrijk ondermeer om de stress en druk te ontlopen en te genieten van de mooie dingen van het leven zoals bv. mijn kinderen, natuur, rust, ruimte, enz.

Voor mensen die er ook zo over denken verhuren wij een huisje max. 5 pers. en een compleet ingerichte de Waard tent max. 6 pers.

Het terrein is 5 hectare groot en is een oude boerderij geweest daarnaast wonen wij zelf op dit terrein en hebben we een eigen zwembad die we delen met de huurders van het huisje en de tent.

Het terrein ligt in zuid Frankrijk in het departement de Lot, het plaatsje waar wij bij horen heet Albas en ligt 20 km. van Cahors en 90 km. van Toulouse.

We zitten boven op een berg met aan beide zijde prachtige uitzichten over de valleien van Albas en Anglair.

Zoals ik al zij hebben we hier veel rust, ruimte een prachtige natuur en veel privacy maar alsu wilt is er van alles te beleven in de omgeving bv. zwemmen in de Lot of kanovaren in de lot(5.min.) of andere rivieren wandelen, fietsen, vissen, leuke dorpjes bezoeken markjes of brocante af struinen.

Het huisje is een oud boerderijtje met een sfeer die landelijk, Romantisch en knus is met een prachtige hout kachel en nog met mooie oude elementen er in (het huisje stamt uit 1829).

Maar u moet het gewoon zien en over u heen laten komen.

De tent is Vergrote Zilvermeeuw van de firma De Waard.

een prachtige tent voor max. 6 personen met alles er op en aan dus u hoeft alleen u kleding, beddengoed ed. mee te nemen de rest is aanwezig tot er met een ijskast en een wasmachine aan toe, een eigen sanitair huis met douche ,wc, wastafel staat tot uw beschikking.

Zowel in het huisje als in de tent staat een goed gevuld wijn rek waar uit u tegen een kleine vergoeding heerlijke wijntje kunt proeven(de eerste is natuurlijk van ons).

Heeft u er zin in gekregen om even helemaal bij te komen in Frankrijk bel ons dan even voor verdere informatie tel: 0033565367645 Jolanda/Marcel van de Giessen.

E-mailen mag natuurlijk ook